دوشنبه, اسفند ۲۹, ۱۴۰۱
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • قوانین و شرایط
  • فروشگاه صنعت نور
  • مقالات
  • نورپردازی
  • ترفند ها
  • آموزش
  • تکنولوژی
  • خانه هوشمند
  • سبک زندگی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
بلاگ صنعت نور
صفحه اصلی نورپردازی

انواع لوستر،بهترین لوستر برای خانه ما کدام است؟

admin توسط admin
۰۱ تیر ۱۴۰۱
در نورپردازی
0 0
0
انواع لوستر
0
اشتراک گذاری ها
2
بازدیدها
اشتراک گذاری در فیسبوکاشتراک گذاری در توییتر

پست های مرتبط

اهمیت نورپردازی در دکوراسیون داخلی

۲۱ مرداد ۱۴۰۱
دمای رنگ نور چیست؟ + روش اندازه‌گیری و استاندارهای آن

دمای رنگ نور چیست؟ + روش اندازه‌گیری و استاندارهای آن

۱۹ مرداد ۱۴۰۱

انواع لوستر ، بهترین لوستر برای خانه ما کدام است؟

انواع لوستر و طرح‌های مختلف لوازم روشنایی و دکوری این روزها زینت‌بخش خانه‌های ما هستند. لوسترها انواع مختلفی داشته که برخی از آن‌ها بزرگ و برخی ظریف‌تر هستند. برای انتخاب لوستر باید به مواردی مانند بلندی یا کوتاهی سقف توجه کرد؛ مثلا در صورت کوتاهی سقف، نباید از لوسترهای بزرگ استفاده کنیم. از دیگر مواردی که باید به آن دقت داشت، باز یا بسته بودن فضا بوده که تاثیر زیادی در انتخاب لوستر دارد؛ برای مثال در محیط‌های باز باید از لوسترهای چوبی استفاده شود.

آشنایی با انواع لوستر به انتخاب بهتر کمک می‌کند. لوستر از نظر نورپردازی و برق کشی به دو دسته لوستر حبابی و لوستر ال ای دی و از نظر شکل ظاهری نیز به دو دسته لوستر آویز حبابی و سقفی تقسیم‌بندی می‌شوند. لوستر سقفی در بین انواع دیگر طرفداران و محبوبیت بیشتری دارد. در طراحی این لوستر نور از بالا تابیده و چشم را اذیت نمی‌کند. لوستر‌های سقفی شامل لوستر برنجی، فلزی، کریستالی و چوبی می‌شوند. در ادامه‌ی این مقاله به بررسی کامل لوستر و انواع آن می‌پردازیم.

معرفی انواع لوستر

به طور کلی لوسترها مدل‌های متنوعی دارند که هر کدام از این مدل‌ها برای مکان خاصی جلوه خاصی دارند. از جمله انواع لوستر که رایج‌تر هستند می‌توان به مواردی مانند لوستر شمعی، شاخه‌ای، طبلی، سنتی و مدرن اشاره کرد.

  • لوستر شمعی: این لوستر سبک کلاسیک داشته و از قدیمی‌ترین مدل لوستر محسوب می‌شود. بسته به سایز و مدل لوسترها برای شمع‌ها، نگهدارنده‌هایی دارند. این سبک از لوسترها برای طرفداران دکوراسیون کلاسیک و سنتی مناسب هستند.
  • لوستر شاخه‌ای: یکی از رایج‌ترین انواع لوستر، لوسترهای شاخه‌ای بوده که طراحی‌های مختلفی داشته و در دکوراسیون داخلی یا خارجی فضاهای مختلف استفاده می‌شوند. بارزترین ویژگی‌ آن‌ها شکل شاخه‌‌ای این دسته از لوسترها است.
  • لوستر طبلی: این لوسترها تلفیق طراحی سنت و مدرنیته هستند. لوستر طبلی بیشتر برای فضاهای کوچک مناسب است و اغلب آن‌ها دایره‌ای شکل هستند.
  • لوستر چوبی: لوسترهای چوبی طراحی فانتزی‌ دارند. از جمله محبوب‌ترین انواع لوستر چوبی می‌توان به لوستر شاخ گوزنی اشاره کرد که برای محیط‌های بزرگ‌، هتل‌ها و ورزشگاه‌ها مناسب هستند.
  • لوستر آویز: این نوع از لوسترها با نام چراغ آویز هم شناخته می‌شوند. چراغ آویز از تعداد بسیار زیادی لامپ ریز و درشت تشکیل شده است که جهت زیبایی هر چه بیشتر فضا و دکوراسیون سالن‌های ناهارخوری، تالارهای بزرگ و اتاق‌های نشیمن استفاده می‌شود.

لوستر کلاسیک

  • لوستر کلاسیک: لوسترهای کلاسیک بهترین انتخاب برای دکوراسیون‌های کلاسیک هستند. از مهم‌ترین ویژگی‌های لوسترهای کلاسیک می‌توان به نوردهی بسیار زیبا و مجلل آن‌ها اشاره کرد. به همین خاطر این لوسترها در دکوراسیون پذیرایی و سالن‌های بزرگ کاربرد زیادی دارد.
  • لوستر طبقه‌ای: این مدل از انواع لوستر، مجلل، کلاسیک و بسیار پر نور هستند. نمونه این لوسترها را در زیارتگاه‌ها دیده‌ایم. همان گونه که از اسم آن مشخص است این نوع لوستر از چند طبقه تشکیل شده و نورپردازی بسیار بالایی دارد. نکته جالب در مورد این لوسترها این است که برای هر سلیقه‌ای چه سنتی و چه مدرن مناسب هستند.
  • لوستر سنتی: لوسترهای شیشه‌ای با لاله‌هایی که نقش‌های رنگارنگ دارند نمونه‌ای از لوسترهای سنتی هستند. این لوسترهای محبوب بیشتر در دکوراسیون مکان‌های سنتی، خانه‌های قدیمی، رستوران‌ها و مکان‌هایی که سبک و سیاقی سنتی دارند، استفاده شده و جلوه چند برابری به محیط می‌دهند.

لوستر مینیمال

  • لوستر مینیمال: یکی از جدیدترین انواع لوستر، لوسترهای مینیمال هستند. این لوسترها بسیار ساده طراحی شده اما از لحاظ زیبایی و نورپردازی بسیار شیک و چشم‌گیر هستند. لوسترهای مینیمال انتخاب مناسبی برای خانه‌های مدرن و طرفداران سادگی و زیبای هستند.
  • لوستر دیواری: یکی دیگر از انواع لوستر، لوستر دیواری است که با نام چراغ دیواری هم شناخته می‌شود. این لوسترها برای روشن کردن محیط‌های داخلی و بیرونی کاربرد دارند؛ یعنی علاوه در محیط داخلی منزل می‌توان این چراغ را در بالکن یا حیاط نیز نصب کرد. در بسیاری موارد نیز می‌توان برای روشن کردن یک نقطه خاص از این نوع چراغ استفاده کرد.
  • لوستر ریسه‌ای: لوستر ریسه‌ای یکی از انواع لوسترهای مجلل و لوکس بوده که در خانه و ساختمان‌هایی با سقف بلند استفاده می‌شوند. در مرکز این لوسترها چند لامپ قرار گرفته و به شکل‌های مختلف مانند اشکی یا ریسه‌ای کریستال و شیشه‌‌های ریسه‌ای از آن آویزان هستند.
  • لوستر حباب دار: شکل ظاهری این لوسترها به‌گونه‌ای است که لامپ درون حباب قرار گرفته و چندین حباب دیگر نیز در اطراف آن قرار دارند.
  • لوستر ریسه‌ای
  • لوستر مدرن: لوسترهای مدرن طراحی‌های مختلفی داشته و با توجه به تغییر سلیقه مشتریان و کاربردی که دارند، هر روز انواع جدید از این لوسترها وارد بازار می‌شوند. بیشترین کاربرد این لوسترها در مکان‌هایی است که به نور متمرکز نیاز است. در چنین حالتی از لوستر لاینی، لوستر خطی یا چراغ آویز استفاده می‌شود.
  • لوستر آشپزخانه: لوسترهای مخصوص آشپزخانه بسته به اندازه محیط آشپزخانه و ارتفاع آن طراحی و انتخاب می‌شوند.

با ذکر نکات مهم و قابل توجه در راهنمای خرید و انتخاب لوستر می‌توانید خرید راخت‌تری داشته باشید. 

انواع لوستر در مکان‌های مختلف کاربرد دارد. یکی از موارد استفاده از آن‌ها، در پذیرایی منازل بوده که باید ویژگی‌های خاصی داشته باشد. در ادامه این موضوع را بیشتر بررسی می‌کنیم.

ویژگی‌های لوستر پذیرایی

لوستر سقفی پذیرایی باید یک مدل پرنور و درخشان باشد. در صورت بلند بودن سقف پذیرایی، می‌توانید از یک لوستر بزرگ یا بلند شاخه‌دار استفاده کنید. با توجه به سلیقه شخصی خود در انتخاب نوع دکوراسیون داخلی منزل می‌توانید نمونه کلاسیک یا مدرن را انتخاب کرده و از دو یا سه لوستر در بخش‌های مختلف به کار بگیرید.  اما اگر پذیرایی شما کوچک‌تر است، از خرید لوسترهای پرحجم و بزرگ خودداری کرده و لوستری را انتخاب کنید که مناسب با محیط و دکوراسیون خانه باشد. دقت داشته باشید که نورپردازی تاثیر بسیار زیادی در زیبایی محیط و جلوه‌ی‌ آن دارد؛ پس با انتخاب لوستر مناسب این موضوع را جدی بگیرید!

 چطور لوستر سقفی را نصب کنیم؟

اگر پس از انتخاب یکی از انواع لوستر مناسب خانه، می‌خواهید آن را نصب کنید؛ کار را باید به حرفه‌ای‌ها سپرد. اما اگر تجربه‌ی اینکار را داشته‌اید با رعایت جوانب احتیاط می‌توانید اینکار را انجام دهید.

 در ابتدا با فازمتر از عدم اتصال سیم‌ها به برق مطمئن شوید. سپس اتصالات را جدا کرده و بعد از اندازه‌گیری زنجیر برای ارتفاع مناسب نصب لوستر، می‌توانید کار را شروع کنید.

در مرحله بعد لوستر را آویزان کرده و سیم‌های برق را به آن وصل می‌کنیم. برای زیبایی بیشتر، پوشاندن سیم‌های آویزان را فراموش نکنید. برای نکات و آموزش کال‌تر به مقاله‌ی “نصب لوستر سقفی و دیواری” مراجعه فرمایید.

نکات مهم برای نصب لوستر

در زمان نصب لوستر نکات زیر را مد نظر داشته باشید.

  1. به مسیر عبور سیم دقت داشته باشید.
  2. از دریل کردن سقف در مسیر عبور سیم‌های برق خودداری کنید.
  3. حتما برای نصب از فرد دیگری نیز کمک بگیرید.
  4. برای تست سلامت لوستر قبل از روشن کردن لامپ‌ها از اهم‌متر استفاده کنید.

توجه کنید که نصب لوستر با توجه به انواع آن می‌تواند متفاوت باشد. بهتر است قبل از هرگونه اقدام به نصب، دستورالعمل نصب لوستر را مطالعه کرده و یا از افراد متخصص کمک بگیرید. همچنین پس از نصب لوستر، برای چیدمان آن موارد زیر را می‌توانید رعایت کنید.

  • برای سقف‌های کوتاه، لوستر شاخه‌ای بهترین انتخاب است.
  • اگر در ورودی خانه از لوستر دیواری استفاده کنید، فضای خانه دلنشین و بسیار گرم خواهد شد.
  • نصب کردن لوستر بالای میز غذاخوری بسیار چشمگیر است. بسته به اندازه محیط و میز ناهارخوری لوستر خود را انتخاب کنید. لوسترهای لاینی و مدرن یا شاخ گوزنی انتخاب خوبی برای این فضاها هستند.
  • در هنگام خرید و نصب به اندازه محیط و سبک دکوراسیون حتما توجه داشته باشید.
  • استفاده از لوسترهای شلوغ در محیط‌های کوچک را کنار بگذارید. این کار تنها جلوه خانه یا محیط را خراب می‌کند.

لامپ های مخصوص لوستر و بهترین مدل آن برای منزل

لامپ‌های رشته‌ای از مناسب‌ترین انواع لامپ‌ها برای لوستر هستند. این مدل قدیمی کلاسیک بوده و به نام لامپ ادیسونی نیز شناخته می‌شود. یکی از معایب لامپ‌های رشته‌ای تولید گرمای بالا و مصرف انرژی زیاد است.

می‌توانید به‌‌جای لامپ‌‌های رشته‌ای از لامپ‌های کم مصرف استفاده کنید. این لامپ‌ها مصرف انرژی پایینی داشته و نوردهی مناسبی دارند. از دیگر لامپ‌هایی که در لوستر می‌توانید استفاده کنید. لامپ ال ای دی است که کم مصرف بوده و گزینه‌ی مناسب‌تری از لامپ‌های فلورسنت هستند.

تمیز کردن انواع لوستر

باید به این نکته توجه داشته باشید که فکر نکنید با نصب لوستر کار تمام می‌شود. مرحله بعدی نظافت دوره‌ای لوستر است. اگر طراحی لوسترها پیچیده باشد باید از غبار روب استفاده کنید. هرچه به این مورد بی‌توجهی داشته باشید به‌مرور زمان با گرد و خاک بیشتر لوستر شما نیز نوردهی پایین‌تری داشته و حتی سریع‌تر خراب می‌شود.

چه تعداد لوستر برای یک محیط مناسب است؟

 تعداد لوسترها به اندازه فضا و سلیقه شخصی بستگی دارد. برای مثال، اتاق‌های بزرگ و سالن‌‌های با مساحت بیشتر به چند لوستر نیاز دارند که می‌توان از ترکیب چند نوع لوستر برای نورپردازی زیبای این محیط‌ها استفاده کرد. بسته به سلیقه شخصی در فضاهای بزرگ می‌توان از یک لوستر مجلل و طبقه‌ای استفاده کرد و برعکس اگر محیط کوچک‌تر است، لوسترهای مینیمال یا ساده‌تر را به کار برد.

 توصیه می‌کنیم برای تزئین اوپِن آشپزخانه یا به طور کلی، قسمت‌هایی از خانه که کوچک‌تر هستند چند عدد لوستر کوچک و مدرن است به همراه هالوژن های سقفی به‌کار برد که ترکیب نور و هارمونی زیبایی دارند. برای بهترین انتخاب از مشورت یک طراح داخلی کمک بگیرید.

نکات خرید لوستر

دنیای تجهیزات و لوازم نورپردازی، بسیار گسترده است. پس چندان دور از انتظار نیست که برای انتخاب یک مدل از میان انواع لوستر دچار تردید شوید. علاوه بر آنچه گفتیم انتخاب مدل، سایز و رنگ بندی لوستر باید با توجه به فضای مورد نظر برای نصب آن باشد. از همه مهم‌تر نصب لوستر نیاز به تخصص و تبحر دارد تا لوستر خریداری شده به دلیل نصب غیراصولی دچار ضرر و زیان نشوید.

همچنین در زمان خرید لوستر، به نکات زیر توجه کنید:

  • لوستر رنگی یا کدر نباشد.
  • مدل لوستر متناسب با دکوراسیون خانه باشد.
  • برای اتاق خواب، لوسترهایی را انتخاب کنید که نور را به سمت بالا هدایت می‌کنند.
  • از انتخاب مدل‌های پیچیده خودداری کنید. این مدل‌ها برای نظافت و نصب بسیار دردسرساز هستند.
  • میزان نوردهی و تعداد لامپ‌های به کار رفته را بررسی کنید.
  • میزان مصرف انرژی لوستر را از فروشنده بپرسید.
  • برای خرید عجله نکنید.

می‌توانید برای انواع لوازم و موارده ذکر شده به سایت صنعت نور مراجعه و مشاهده یا خرید کنید.

پست قبلی

چسباندن ریسه به دیوار، چه‌طور ریسه‌های Led را به دیوار بچسبانیم؟

پست‌ بعدی

انواع هالوژن سقفی و مواردی که باید در هنگام خرید به آن توجه کنید.

پست‌ بعدی
هالوژن

انواع هالوژن سقفی و مواردی که باید در هنگام خرید به آن توجه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار پرطرفدار

  • فاصله استاندارد هالوژن سقفی

    فاصله استاندارد هالوژن سقفی چه‌قدر است؟ به چه نکاتی توجه کنیم؟

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • برق سه فاز چند ولت است؟ (آشنایی کامل با برق 3 فاز)

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • وسایل روشنایی در قدیم؛ که قطعا برایتان جالب است.

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • مصرف برق ریسه ال‌ای‌دی چقدر است؟

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • انواع چراغ‌های سقفی؛ آیا کاربرد هر کدام متفاوت است؟

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
بلاگ صنعت نور

صنعت نور ، وب سایت تخصصی ارائه دهنده، انواع محصولات الکترونیکی بوده، که به صورت تخصصی در زمینه فروش عمده و خرد محصولات نور‌های خطی و نورپردازی LED فعالیت می‌کند.

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

اخبار اخیر

  • اهمیت نورپردازی در دکوراسیون داخلی
  • دمای رنگ نور چیست؟ + روش اندازه‌گیری و استاندارهای آن
  • مصرف برق ریسه ال‌ای‌دی چقدر است؟

دسته بندی

  • آموزش
  • ترفند ها
  • تکنولوژی
  • خانه هوشمند
  • دسته‌بندی نشده
  • سبک زندگی
  • نورپردازی

اخبار اخیر

اهمیت نورپردازی در دکوراسیون داخلی

۲۱ مرداد ۱۴۰۱
دمای رنگ نور چیست؟ + روش اندازه‌گیری و استاندارهای آن

دمای رنگ نور چیست؟ + روش اندازه‌گیری و استاندارهای آن

۱۹ مرداد ۱۴۰۱
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • قوانین و شرایط

© تمامی حقوق برای سایت صنعت نور و تیم طراحی وستا محفوظ می باشد.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • فروشگاه صنعت نور
  • مقالات
  • خانه هوشمند
  • ترفند ها
  • تکنولوژی
  • سبک زندگی
  • نورپردازی
  • آموزش

© تمامی حقوق برای سایت صنعت نور و تیم طراحی وستا محفوظ می باشد.

خوش آمدید!

به حساب خود در زیر وارد شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم

افزودن لیست پخش جدید

به نسخه موبایل بروید