جمعه, بهمن ۱۴, ۱۴۰۱
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • قوانین و شرایط
  • فروشگاه صنعت نور
  • مقالات
  • نورپردازی
  • ترفند ها
  • آموزش
  • تکنولوژی
  • خانه هوشمند
  • سبک زندگی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
بلاگ صنعت نور
صفحه اصلی نورپردازی

11 ترفند فوق العاده نورپردازی نمای خانه ویلایی

admin توسط admin
۰۹ اسفند ۱۴۰۰
در نورپردازی
0 0
0
11 ترفند فوق العاده نورپردازی نمای خانه ویلایی
0
اشتراک گذاری ها
0
بازدیدها
اشتراک گذاری در فیسبوکاشتراک گذاری در توییتر

پست های مرتبط

اهمیت نورپردازی در دکوراسیون داخلی

۲۱ مرداد ۱۴۰۱
دمای رنگ نور چیست؟ + روش اندازه‌گیری و استاندارهای آن

دمای رنگ نور چیست؟ + روش اندازه‌گیری و استاندارهای آن

۱۹ مرداد ۱۴۰۱

11 ترفند فوق العاده نورپردازی نمای خانه ویلایی

نورپردازی در فضاهای مختلف به ویژه نورپردازی نمای خانه ویلایی، یکی از مهم‌ترین قسمت‌های معماری و دکوراسیون محیط شماست! بسیاری از افراد از انجام این بخش غافل می‌شوند بی آن‌که بدانند چه تاثیرات مهمی در دکوراسیون ساختمان‌شان دارد!

آیا از تاثیرات نورپردازی نمای خانه ویلایی خود در بهبود ظاهر آن اطلاع دارید؟ نورپردازی در واقعه به شکل باورنکردنی، فضا را بزرگ‌تر، دنج‌تر وصمیمی‌تر نشان می‌دهد! حتی با استفاده از نور می‌توان نقاط ضعف طراحی یا معماری را پوشاند!

البته نورپردازی در قسمت‌های مختلف ساختمان (مثلا فضای داخل ساختمان و بیرون آن) انجام می‌شود. ما در این مقاله به نور پردازی نمای خانه ویلایی می‌پردازیم؛ پس با مطالعه این مقاله تا انتها، می‌توانید به صورت ریزبینانه‌تر، تصمیمات درستی دررابطه با نورپردازی مکان موردنظرتان بگیرید.

نورپردازی نمای خانه ویلایی

ما بیشتر وقت‌مان را در فضای داخلی ساختمان می‌گذرانیم به همین دلیل نورپردازی قسمت داخلی بسیار مهم است. برای توجه به نکات زیر فضای ساختمان را اصولی و حرفه‌ای نورپردازی کنید.

1. ایجاد چند منبع در نورپردازی نمای خانه ویلایی

درگذشته روشنایی خیلی از منازل و ساختمان‌ها فقط با استفاده از یک چراغ سقفی در وسط اتاق  یا سالن انجام می‌شد! حتی امروزه‌ هم خیلی از افراد از همین روش استفاده می‌کنند اما باید بدانید که این روش فضای ساختمان‌ به ویژه نورپردازی نمای خانه ویلایی را کوچک‌تر از اندازه واقعی آن نشان می‌دهد!

دلیلش را می‌دانید؟

این چراغ‌ها با ایجاد سایه‌هایی در گوشه‌های ساختمان، از نمایش اندازه واقعی آن جلوگیری می‌کنند. پیشنهاد می‌کنیم با استفاده از چند منبع نوری در بخش‌های مختلف، نور را به میزان مناسبی در فضای ساختمان پخش کنید.

2.استفاده از چراغ‌های گوشه در نورپردازی نمای خانه ویلایی

در حقیقت نور کم در نورپردازی نمای خانه ویلایی، باعث کوچک‌تر دیده شدن فضا می‌شود، برای جلوگیری از این اتفاق، از چراغ‌های گوشه استفاده کنید. با نصب این مدل چراغ‌‌ها در هر ابعاد یا روش نصبی، ابعاد واقعی اتاق را به نمایش بگذارید.

3.اهمیت نصب چراغ‌های توکار در نورپردازی نمای خانه ویلایی

نصب این چراغ‌ها اهمیت بسیار بالایی دارند چراکه  فضای داخلی را بزرگتر نشان می‌دهند! علاوه‌بر آن این چراغ‌ها به‌دلیل نصب در سقف یا دیوار و اشغال فضای بسیار کم، نورپردازی نمای خانه ویلایی شما را زیباتر و فضا را دل‌‌بازتر می‌کنند.

4.صرفه‌جویی در ابعاد با استفاده از چراغ‌های ریلی

افراد زیادی از این مدل چراغ‌ها، علاوه بر نورپردازی نمای خانه ویلایی حتی در فضاهای مسکونی استفاده می­کنند! چراغ‌های ریلی به‌دلیل شکل جذاب و اندازه مناسبش در اشغال فضا صرفه‌جویی و به زیبایی آن کمک می‌کنند.

از ویژگی‌های دیگر این نوع چراغ‌ها، قابلیت تغییر زاویه آن‌هاست! با این‌کار می‌توانید زاویه تابش نور را در مواقع نیاز تغییر دهید.

زیباسازی فضاهای خارجی با ترفندهای نورپردازی خانه‌های ویلایی

علاوه‌بر فضای داخلی، نورپردازی نمای خارجی (مثل حیاط یا باغ) اهمیت زیادی در زیباسازی فضا دارد. برای انجام این‌کار حتما به نکات زیر توجه کنید:

1.  سنجش امکانات فضا در نورپردازی نمای خانه ویلایی

در وهله اول شما باید امکانات فضای محیط را در نظر بگیرید. آیا این فضا فقط از یک عمارت در مرکز باغ تشکیل شده یا از امکانات بیشتری (مثل استخر، آب‌نما، درخت و…) برخوردار است؟

شما می‌توانید با نورپردازی و تزئین هرکدام از این موارد، روشنایی و زیبایی ظاهری محیط را افزایش دهید. نکته قابل توجه در نورپردازی نمای خانه ویلایی این است که هیچ فضایی را تاریک رها نکنید! روشنایی، امنیت و زیبایی ارتباط مستقیمی با هم دارند!

2. بهره‌بری بیشتر از نورپردازی نمای خانه ویلایی با افزودن امکانات به آن

اگر خانه ویلایی شما فاقد المان‌های مختلف (مانند مجسمه، باغچه و…) است، پیشنهاد می‌کنیم ابتدا محیط‌ها و گوشه‌های خالی فضا را بررسی و آن‌ها را با المان‌های مناسب اشغال کنید.

یکی از بهترین امکانات، فراهم کردن محیط و فضایی برای نشستن است؛ برای این‌کار می‌توانید تعدادی صندلی، نیمکت یا حتی کنده درخت در آن قسمت‌ها قرار دهید و البته باید حواستان بشد که این بخش‌ها، باید نور مناسبی داشته باشند.

فرض کنید می‌خواهید در یک شب تابستانی از معاشرت با دوستان‌تان، صرف هندوانه و تماشای فضای باز لذت ببرید، ترجیح می‌دهید آن قسمت روشن باشد یا تاریک؟ مسلما اگر این بخش از نورپردازی خوبی برخوردار نباشد، ترجیح می‌دهید در خانه بمانید تا در یک فضای تاریک!

از دیگر مواردی که خیلی به زیباسازی و هم‌چنین به نورپردازی نمای خانه ویلایی شما کمک می‌کند، مجسمه‌ها هستند! با استفاده از آن‌ها به‌صورت خلاقانه در محیط باغ و نورپردازی آن‌ها فضایی منحصربه‌فرد ایجاد کنید!

3.    استفاده از آب‌نما به‌منظور زیباسازی و نورپردازی خانه ویلایی

یکی از منحصربه‌فردترین قسمت‌های خارجی، استفاده از تزئینات آبی است! ساختن استخر یا آب‌نما علاوه‌بر زیبایی و انتقال حس خوب به فضا، روشنایی خوبی به محیط می‌دهند.

برای روشنایی فضای اطراف آب‌نما یا استخر یکی از بهترین گزینه‌ها استفاده از چراغ‌های پارکی است! این چراغ‌ها در شکل‌های متنوع و دارای پایه‌های با ضخامت‌های مختلف هستند. به همین دلیل می‌توانید چراغ‌های متناسب و دل‌خواه‌تان را به‌راحتی انتخاب کنید.

یکی دیگر از گزینه‌های پیشنهادی ما برای نورپردازی محیط‌های آبی، قرار دادن چراغ‌های رنگارنگ در زیر محل خروج آب است! البته انتخاب رنگ مناسب اهمیت بالایی دارد! به‌طور کلی رنگ‌های سرد (مثل رنگ‌ آبی) جلوه‌ای زیبا و خاص به محیط می‌دهند. البته برای نورپردازی محیط‌های آبی ترجیحا از چراغ‌های ضد آب استفاده کنید.

4.    لامپ‌های ریسه‌ای انتخابی درست در نورپردازی نمای خانه ویلایی

حتما این لامپ‌ها را زیاد در کافه و رستوران‌ها دیده‌اید، لامپ‌های ریسه‌ای در اکثر نقاط (مثل محیط غذاخوری، حیاط و حتی اتاق‌ها) قابل استفاده هستند و به ایجاد گرما و صمیمیت در محیط کمک می‌کنند.

این لامپ‌ها رنگ‌ها و شکل‌های متفاوتی دارند که می‌توانید آن‌‌ها را براساس سلیقه خود انتخاب و نصب کنید.

5.  نقش پله‌ها در نورپردازی نمای خانه ویلایی

تابه‌حال اسم چراغ‌های دفنی را شنیده‌اید؟ این چراغ‌ها عموما در نورپردازی پله‌ها استفاده می‌شوند و به‌دلیل استحکام بالا در برابر فشار فیزیکی مقاومت بالایی دارند.

نورپردازی پله‌ها علاوه‌بر زیبایی و چشم‌نواز کردن محیط، باعث ایجاد امنیت می‌شود به همین دلیل روشنایی پله‌ها را فراموش نکنید! البته نیازی نیست که برای عبور راحت‌ و ایمن افراد، تمام فضای ویلا را نورانی کنید! فقط کافیست بخش‌های مختلف محیط به‌طور متمرکز نورپردازی شوند.

6. آلاچیق‌ها قسمتی مهم در نورپردازی نمای خانه ویلایی شما هستند!

آلاچیق‌ها بخشی بسیار مهم برای نورپردازی هستند. می‌دانید چرا؟ چون بیشتر دورهمی‌ها در آلاچیق اتفاق می‌افتند! البته باید حواستان باشد که نورپردازی در قسمت کف یا کناره‌ها باعث اذیت چشم می‌شوند و بهترین قسمت برای این‌کار فضای بالای آلاچیق است.

روشنایی آلاچیق‌ها با انواع مختلفی از لامپ‌ها و چراغ‌ها امکان‌پذیر است. حتی می‌توانید با استفاده از لامپ‌های ریسه‌ای فضایی رمانتیک و آرامش‌بخش ایجاد کنید.

7. تکمیل نورپردازی نمای خانه ویلایی خود با روشنایی فضای سبز

شاید بتوان گفت مرحله آخر نورپردازی، قسمت فضای سبز و باغچه است! باغچه‌ها و گیاهان در طول روز زیبایی خود را به‌طور کامل به نمایش می‌گذارند اما در شب و تاریکی اصلا مشخص نیستند. به همین دلیل نورپردازی باغچه‌ها را حتما مدنظر قرار دهید.

چراغ‌ها و ریسه‌های مختلفی (مثل چراغ‌های پایه‌دار و ریسه‌های شلنگی) برای تزئین این قسمت قابل استفاده هستند. البته تاثیر نورهای رنگی در باغچه، به ویژه در نورپردازی نمای خانه ویلایی را دست کم نگیرید!

 

حال که از  تاثیر و نکات نورپردازی در نمای خانه ویلایی مطلع شدید …

 آیا هنوز هم فکر می‌کنید نورپردازی کاری بیهوده است؟ شما با توجه به موارد بالا می‌توانید با صرف هزینه کم‌تری نسبت به روش‌های دیگر، محیط مدنظرتان به ویژه نورپردازی نمای خانه ویلایی را جذاب‌تر و دل‌انگیزتر کنید!

البته حتما به این نکته توجه کنید که نورپردازی نمای خانه ویلایی خود را به‌صورت حرفه‌ای و درست انجام دهید، چرا که انجام کوچک‌ترین اشتباه در روند نورپردازی نمای خانه ویلایی، نه‌ تنها به زیباسازی محیط شما کمک نمی‌کند بلکه آسیب‎های جدی نیز به چشمانتان وارد می‌کند!

به همین دلیل اگر خودتان در انجام این کار سررشته‌ای ندارید پیشنهاد می‌کنم از متخصصان این حرفه کمک بگیرید. مشاوران ما در وب‌سایت صنعت‌نور، مشتاقانه منتظر شنیدن نظرات و کمک به شما هستند. هم‌چنین با اشتراک‌گذاری این مقاله پرکاربرد، دوستانتان را با ما آشنا کنید.

پست قبلی

5 علت کم نور شدن لامپ ال ای دی (LED)

پست‌ بعدی

انواع لامپ ال‌ای‌دی و مشخصات، کاربردهای آن

پست‌ بعدی
انواع لامپ ال‌ای‌دی و مشخصات، کاربردهای آن

انواع لامپ ال‌ای‌دی و مشخصات، کاربردهای آن

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار پرطرفدار

  • فاصله استاندارد هالوژن سقفی

    فاصله استاندارد هالوژن سقفی چه‌قدر است؟ به چه نکاتی توجه کنیم؟

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • برق سه فاز چند ولت است؟ (آشنایی کامل با برق 3 فاز)

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • وسایل روشنایی در قدیم؛ که قطعا برایتان جالب است.

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • مصرف برق ریسه ال‌ای‌دی چقدر است؟

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • ترانس برق خانگی و صنعتی چیست؟

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
بلاگ صنعت نور

صنعت نور ، وب سایت تخصصی ارائه دهنده، انواع محصولات الکترونیکی بوده، که به صورت تخصصی در زمینه فروش عمده و خرد محصولات نور‌های خطی و نورپردازی LED فعالیت می‌کند.

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

اخبار اخیر

  • اهمیت نورپردازی در دکوراسیون داخلی
  • دمای رنگ نور چیست؟ + روش اندازه‌گیری و استاندارهای آن
  • مصرف برق ریسه ال‌ای‌دی چقدر است؟

دسته بندی

  • آموزش
  • ترفند ها
  • تکنولوژی
  • خانه هوشمند
  • دسته‌بندی نشده
  • سبک زندگی
  • نورپردازی

اخبار اخیر

اهمیت نورپردازی در دکوراسیون داخلی

۲۱ مرداد ۱۴۰۱
دمای رنگ نور چیست؟ + روش اندازه‌گیری و استاندارهای آن

دمای رنگ نور چیست؟ + روش اندازه‌گیری و استاندارهای آن

۱۹ مرداد ۱۴۰۱
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • قوانین و شرایط

© تمامی حقوق برای سایت صنعت نور و تیم طراحی وستا محفوظ می باشد.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • فروشگاه صنعت نور
  • مقالات
  • خانه هوشمند
  • ترفند ها
  • تکنولوژی
  • سبک زندگی
  • نورپردازی
  • آموزش

© تمامی حقوق برای سایت صنعت نور و تیم طراحی وستا محفوظ می باشد.

خوش آمدید!

به حساب خود در زیر وارد شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم

افزودن لیست پخش جدید

به نسخه موبایل بروید